MHP Milletvekili Baki Ersoy'a destek mesajları yağdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ekonomiye dair sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk edildi. MHP tarafından alınan bu kararın ardından Ersoy’a sosyal medyada büyük destek geldi.

MHP Milletvekili Baki Ersoy'a destek mesajları yağdı
05 Nisan 2022 - 21:27
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy hakkında alınan disiplin kuruluna sevk kararı, gerek siyasetin gerekse sosyal medyanın gündemine oturdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ersoy’un parti tüzüğü çerçevesinde disipline sevki hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy basına yapmış olduğu parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir.”

NE OLMUŞTU?

MHP Milletvekili Baki Ersoy, katıldığı bir televizyon programında, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadeleri kullandı.

Ersoy’un bu açıklamalar nedeniyle disipline sevk edilmesi sonrası, konu sosyal medyada da geniş yankı buldu.

DESTEK MESAJLARI YAĞDI    
       
Ersoy hakkında alınan kararın ardından, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım platformlarında birçok kişi konuyu gündemine aldı.

Baki Ersoy’un gerçekleri söylediğini savunan binlerce kişi, MHP Milletvekiline destek mesajları attı.

İLGİLİ HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum