Mika Raun kimdir gerçek adı, cinsiyeti nedir? Mika Can Raun kadın mı erkek mi?

Ünlü Tiktok fenomeni Mika Raun hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler kendisi hakkında bilgileri internette araştırmaya başladı. Mika Raun kimdir, gerçek adı nedir? Mika Raun aslen nerelidir, cinsiyeti nedir? Mika Raun kadın mı erkek mi?

Mika Raun kimdir gerçek adı, cinsiyeti nedir? Mika Can Raun kadın mı erkek mi?
30 Mayıs 2022 - 22:27

TikTok’ta yayınladığı videolarla kısa zamanda geniş kitleler tarafından tanınan Mika Raun isimli sosyal medya fenomeni şu sıralar adından sıkça söz ettiriyor. Yayınladığı videolar binlerce insan tarafından izlenen Mika Raun, diğer sosyal medya mecralarında da tanınmaya başladı. Mika Raun’un videolarını görenler ise kendisi hakkında araştırma yapmadan edemiyor.

Son olarak yaptırdığı estetik operasyonlarla yine gündemde yer almayı başaran Mika Raun, geçtiğimiz günlerde bir taksiciye verdiği cevapla da sosyal medyada gündem oldu. Mika Raun’un sosyal medyada gündem olmasının ardından ise kendisi hakkında birçok kişi araştırma yapmaya başladı. Mika Raun kimdir, gerçek adı nedir? Mika Raun kaç yaşında, aslen nereli? Mika Raun cinsiyeti nedir, kadın mı erkek mi? Gibi sorular da sık sık araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte kendisi hakkında merak edilen detaylar.

Mika Raun kimdir, nerelidir?

Büyükada doğumlu Mika Can Raun, 9 Temmuz 2001 yılında dünyaya geldi. Annesi Şanlıurfalı olan Raun'un babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır.

Üç kardeş olan Mika Can Raun, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde yapmaktadır.

Şiir yazan Mika Raun aynı zamanda senaryo yazarlığı eğitimi almaktadır. Mika Can Raun giyimi ve yaşam tarzı ile oldukça sıra dışı bir kişiliğe sahip. Böyle olunca da takipçileri Mika Can'ın cinsiyetinin ne olduğunu merak ediyor. Mika Raun erkektir.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum