Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm neden yok?

Atv ekranlarında sabah kuşağının en çok izlenen yapımlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümü ile ekranlara gelmedi. Müge Anlı’nın yeni bölümünün neden yayınlanmadığını merak eden izleyiciler internette bu soruların yanıtını arıyor. Müge Anlı yeni bölüm niye yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm ne zaman, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm neden yok?
07 Nisan 2020 - 11:00
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronvirüs, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını vurdu. Birkaç gün öncesine kadar canlı yayınlanan ve yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı, koronavirüs sebebiyle yayınlarına ara verdi. Konuyla ilgili açıklama ise programın sunucusu Müge Anlı’dan geldi.
YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Corona virüsü önlemleri sebebiyle yayınına ara verdiği tahmin edilen program hakkında resmi bir açıklama yok. Yeni bölümlerin bir süre ekranlara gelmeyeceği tahmin ediliyor.
MÜGE ANLI’DAN PROGRAM AÇIKLAMASI
Müge Anlı programa ara verdiğini şu sözlerle duyurdu: “Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum