Müge Anlı | Mehmet Kubilay Özel kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2018 yılında işlenen bir cinayetin ayrıntıları konuşuluyor. İddiaların odağındaki isimlerden biri olan Mehmet Kubilay Özel izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hasan Hüseyin – Şenay Özkan cinayeti olayı nedir? Mehmet Kubilay Özel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Müge Anlı | Mehmet Kubilay Özel kimdir?
09 Eylül 2021 - 11:38
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Konya’da işlenen Metin-Necla Büyükşen çifti cinayetine benzer bir başka çiftin katledildiği olay ele alınıyor. İzmir’in Selçuk ilçesinde market işleten Hasan Hüseyin – Şenay Özkan çiftinin cinayet olayı konuşuluyor.

Aynı yıl yaşanan cinayet üzerine, çiftin kızları Begüm ve Ayser Özkan kardeşler, anne-babalarının katillerini arıyor. Müge Anlı’da canlı yayında işlenen konu üzerine, iddiaların odağındaki isim Mehmet Kubilay Özel de izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Mehmet Kubilay Özel, çiftin kızları Begüm ve Ayser Özkan tarafından iddiaların odağında yer alıyor. Özel’in, cinayete kurban giden çiftin marketlerinin karşısında oturduğu söyleniyor. Cinayet işlendiği sırada Kubilay Özel’in çığlıklara duyarsız kaldığı ve tepki vermediği iddia ediliyor. Özel ise, herhangi bir ses duymadığını söylüyor.

Şenay – Hasan Hüseyin Özkan çiftinin kızı Begüm Özkan, anne-babasının dünyanın en iyi insanlarından olduğunu ve her yemek yendiğinde masalarına farklı insanların oturduğunu anne-babalarının yardımsever insanlar olduğunu söylüyor.

Kubilay Özel’in de babası ile birlikte ailelerinin içlerine bu şekilde girdiğini söylüyor.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum