Onur Yüksek Teknoloji halka arz sonuçları! ONRYT kaç lot verdi?

Onur Yüksek Teknoloji halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı. Onur Yüksek Teknoloji kişi başı kaç lot verdi? Onur Yüksek Teknoloji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Onur Yüksek Teknoloji halka arz sonuçları! ONRYT kaç lot verdi?
23 Mayıs 2024 - 16:31
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 16 Mayıs 2024 tarihinde Onur Yüksek Teknoloji'nin halka arzını onaylamıştı. Şirket, 22-23 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamladı. Onur Yüksek Teknoloji halka arzı birincil piyasada borsada satış şeklinde gerçekleştirildi. Talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından şirketin halka arz sonuçları merak konusu oldu.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ KAÇ LOT VERDİ?

Onur Yüksek Teknoloji halka arzda toplam 19.730.000 lot verdi. Şirket, bu lotlardan 12.830.000 adedini sermaye artırımı, 6.900.000 adedini ise ortak satışı yolu ile halka arz etti. Onur Yüksek Teknoloji'nin kişi başı kaç lot verdiği konusu ise 23 Mayıs saat 18.30'da yapılacak olan lot dağılımının ardından netlik kazanacak.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Onur Yüksek Teknoloji'nin, halka arza dair nihai sonuçları 24 Mayıs Cuma ya da 27 Mayıs Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin halka arz sonrası borsada işlem göreceği tarih, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklanacak. ONRYT halka arz hisselerinin, 29 ya da 30 Mayıs tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum