Özet izle | Beşiktaş Karagümrük: 1-0 Geniş maç özeti Youtube izle

Süper Lig’in 3. Haftasında Vodafone Park’ta Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, 48’inci dakikadan sonra 10 kişi kaldığı mücadeleden 1-0 üstün ayrılmasını bildi. Kara Kartal’ın tek golü karşılaşmanın 30. Dakikasında Alex Teixeira’dan geldi. Beşiktaş Karagümrük Bein Sports maç özeti izle.

Özet izle | Beşiktaş Karagümrük: 1-0 Geniş maç özeti Youtube izle
28 Ağustos 2021 - 23:42
Spor Toto Süper Lig’de heyecan 3. Hafta mücadeleleri ile sürdü. Ligin ikinci haftasında Gaziantep deplasmanında yara alan Beşiktaş, bu kez kendi evinde Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Heyecanlı ve tempolu geçen müsabakanın ilk yarısında siyah beyazlı ekip rakip kaleyi art arda yokladı.

Mücadelenin 30. Dakikasında Alex Teixeira’nın attığı golle Kara Kartal durumu 1-0’a getirdi. Maçın ilk yarısı, 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında, Beşiktaş’ta Salih Uçan çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kara Kartal, karşılaşmanın son dakikalarına 1-0 üstünlük ve sahada 10 kişi ile girerken Teknik Direktör Sergen Yalçın, skoru korumak adına oyuncu değişikliklerine gitti. Savunma ağırlıklı oyuncuları sahaya süren Yalçın, amacında da başarılı oldu. Beşiktaş sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Hanesine 3 puan daha yazdıran siyah beyazlı ekip, puanını 7’ye yükseltti. Fatih Karagümrük ise 4 puanda kaldı.

Beşiktaş – Karagümrük maçı özet izle
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum