Özet izle Galatasaray – Hatayspor: 2-1 | maç özeti Youtube izle

Süper Lig’in 2. Hafta mücadelesinde Galatasaray ile Hatayspor karşı karşıya geldi. 90 dakikalık mücadele 2-1’lik Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlandı. Sarı kırmızılı ekip hanesine 3 puan daha yazdırdı. Galatasaray – Hatayspor 23 Ağustos Geniş maç özeti Youtube izle.

Özet izle Galatasaray – Hatayspor: 2-1 | maç özeti Youtube izle
23 Ağustos 2021 - 23:44
Süper Lig’de 2021-2022 sezonu maçlarıyla heyecan sürüyor. Beşiktaş’ın puan kaybettiği, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un kazandığı haftada Galatasaray da kazanan tarafta yer aldı. Geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden Hatayspor’u kendi evinde konuk eden sarı kırmızılı ekip, maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Kendi evinde oynadığı maçta galibiyet golünü son dakikalarda bulan Fatih Terim’in öğrencileri, hanesine 3 puan yazdırdı ve puanını 6’ya yükseltti. Sarı kırmızılı ekip bu sonucun ardından lige 6 puanlı 5. Takım oldu.

Ligin 2. Haftasının kapanış maçında taraflar Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hüseyin Göçek’in yönettiği karşılaşmada, ilk gol maçın henüz 3. Dakikasında konuk ekipten geldi. Hataysporlu Saba Lobzhanidze karşılaşmanın 3. Dakikasında kaydettiği golle takımını öne geçirdi. Bu gole cevapsa 30. dakikada Sarı kırmızılı futbolcu Sofiane Feghouli’den geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve taraflar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. Karşılaşmanın 2. Yarısı hızlı başladı. Kontrollü bir oyun anlayışı sergileyen her iki takım da galip gelmek adına varını yoğunu ortaya döktü.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüne yakın, oyunun üstünlüğünü eline alan ev sahibi takım rakip kalede golü de gördü. Sarı kırmızılı futbolcu  Christian Luyindama, Ömer Bayram’ın pasını değerlendirerek takımına adeta hayat öpücüğü verdi. Karşılaşmanın 88. Dakikasında gelen golün ardından Galatasaray puanını 6’ya yükseltti.
Sarı kırmızılı ekip, Perşembe akşamı UEFA Avrupa ligi Play Off turu’nda Randers’ı konuk edecek. Fatih Terim önderliğinde deplasmanda 1-1’lik beraberlik alan Galatasaray, Türkiye’deki rövanş maçında tur arayacak. Temsilcimiz, bu turu geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak. Ardından lige Kasımpaşa maçı oynanacak.
Hatayspor ise ligde Alanyaspor’u konuk edecek.

Galatasaray – Hatayspor özet izlemek için tıklayın

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum