Petek Dinçöz son hali 2022, ne iş yapıyor müziği bıraktı mı?

Son yıllarda pek de ortalıklarda görünmeyen ünlü popçu Petek Dinçöz’ün 2022 yılındaki son hali, birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaya başladı. Petek Dinçöz nerelerde, şimdi ne yapıyor? Petek Dinçöz son hali, müziği bıraktı mı? Petek Dinçöz şimdi ne iş yapıyor?

Petek Dinçöz son hali 2022, ne iş yapıyor müziği bıraktı mı?
12 Haziran 2022 - 18:22
Bir zamanlar seslendiği şarkılarla adından söz ettiren ünlü pop yıldızı Petek Dinçöz, magazin gündeminden uzak bir yaşam sürmeye başladı. Foolish Casanova, Hasta Ettin, Kısmetsizim gibi şarkılarla hayran kitlesini artıran ve geniş çevrelerce tanınan Dinçöz, son zamanlarda aranan isimlerden biri oldu.

Sessiz sedasız bir yaşam süren Dinçöz, uzun zamandır müzik dünyasından da uzak kaldı. Son yıllarda herhangi bir şarkı seslendirmeyen Dinçöz’ün şu sıralar güzellik merkezi işlettiği ve sadece bu işle uğraştığı öğrenildi. Doğal güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Dinçöz’ün son halini görenlerse adeta tanıyamadı.

Müzik dünyasında sessizliğini korusa da Petek Dinçöz sosyal medyayı aktif olarak kullanmayı sürdürüyor. Eski görünümünden oldukça uzaklaşmış olan Dinçöz'ü görenler tanıyamıyor.

Sosyal medya paylaşımlarında hayranları fotoğraflarına sık sık "Tanıyamadım", "Bu kim?" şeklinde yorumlar yapıyor.

İşte Petek Dinçöz'ün eski ve yeni hali...



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum