Sedat Kılınç MHP'den istifa etti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından Kayseri'nin tanınan iş insanlarından MHP'li Sedat Kılınç, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Sedat Kılınç MHP'den istifa etti
06 Nisan 2022 - 15:19
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un disipline sevk edilmesinin yankıları sürüyor. 

Geçtiğimiz gün alınan kararın ardından Ersoy'a sosyal medyada yoğun destek gelmişti. MHP'den kesin ihraç talebi ile Disiplin Kurulu'na sevk edilen Baki Ersoy'a bir destek de iş insanı Sedat Kılınç'tan geldi. 

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "“Milletvekilinin asli görevi milletin hakkını korumak, Derdine Tercuman olmak, SorunIarına çözüm bulmaktır. Dün MHP milletvekili Baki Ersoy vekili olduğu milletin yüksek enflasyondan dolayı beli büküldü dediği için disipline sevk edildi. Bende geçmişte benzer eleştiriler yaptığım İçin parti yönetiminden uyarılar almıştım. Söylediğine bakıyorum doğrumu evet doğru. MiIIet perişan, geçinemiyor, alım gücü kalmadı. Beni disipline sevk etmenize de gerek yok Partim olan MHP den istifa ediyorum. HaksızIık karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz Her zaman hakkın yanında olacağız, Doğruyu söylemeye devam edeceğiz.”  ifadelerini kullandı.

Sedat Kılıç, MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyordu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum