Sefirin Kızı 29. Yeni bölüm fragmanı: Nare, Akın'ın cesedinin yerini söyleyecek mi?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı, 16 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Sefirin Kızı 28. Bölüm yine merak uyandıran bir olayla son buldu. Sefirin Kızı 28. Bölüm biter bitmez bir sonraki bölüm fragmanı merak ediliyor. Sefirin Kızı 29. Yeni bölüm fragmanı izle! Nare, Akın’ın cesedinin yerini söylüyor mu? İşte merak edilenler…

Sefirin Kızı 29. Yeni bölüm fragmanı: Nare, Akın'ın cesedinin yerini söyleyecek mi?
17 Kasım 2020 - 00:31
Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana izleyicilerin heyecan ve merakla takip ettiği dizi Sefirin Kızı, 16 Kasım Pazartesi akşamı yine güzel bir bölümle ekranlara geldi. Sefirin Kızı 28. Bölüm, izleyicileri yine ekranlarının başına kilitlemeyi başardı. Sefirin Kızı 28. Bölümü izleyen dizi severler bir sonraki bölümde neler olacağını da şimdiden merak eder oldu. Sefirin Kızı 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı yeni bölümde haftaya neler olacak? Sefirin Kızı 29. Bölümde Nare, Akın’ın cesedinin yerini söyleyecek mi?
SEFİRİN KIZI 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Sefirin Kızı 28. bölümde; ''Bir çok zorluğu geride bırakan Sancar ve Nare, akşamları kızlarıyla çizgi film seyrettikleri, markete gittikleri, evde yemek yaptıkları bir yaşamın hayalini kurarlar. Artık destan değil normal bir hayattır istedikleri.
Ama Akın’ın cesedi, buna izin vermez. Hem Gediz, hem Sahra, hem Güven, hem Kahraman bu cesedin peşindedir. Geçmiş yaşamlarından bir ölü, Sancar ve Nare’nin yeni ve mutlu bir hayat kurmasına izin verecek mi?
Elvan, konağı ve Yahya’yı terkeder ve kimsesizliğiyle yüzleşmeye karar verir. Nare, bu yüzleşmede onu bir an bile yalnız bırakmaz ama başka bir kimsesiz kız olan Sahra’nın da onları rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.''
SEFİRİN KIZI 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
STAR TV'nin her pazartesi saat 20:00'de yayınlanan dizisi Sefirin Kızı'nın 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum