Sen Çal Kapımı Serkan Bolat 19 Ağustos yok günü nedir, o tarihte neden ulaşılamıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı 6. bölüm fragmanında Serkan Bolat’ın 19 Ağustos tarihinde işe gitmediği, hatta o tarihte kendisine kimsenin ulaşamadığı ortaya çıktı. Peki, Serkan Bolat’a 19 Ağustos tarihinde neden ulaşılamıyor? Serkan Bolat 19 Ağustos’ta neden işe gitmedi? Sen Çal Kapımı Serkan Bolat’ın 19 Ağustos yok günü sırrı ne? İşte merak edilenler…

Sen Çal Kapımı Serkan Bolat 19 Ağustos yok günü nedir, o tarihte neden ulaşılamıyor?
17 Ağustos 2020 - 21:18
Fox Tv’nin sevilen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı, 5. bölümüyle yine izleyicileri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan son bölümün ardından 6. bölüm fragmanı da izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Sen Çal Kapımı 6. bölüm fragmanında Serkan Bolat’ın 19 Ağustos sırrı nedir? İzleyicilerin merakını cezbeden olayda, Serkan Bolat 19 Ağustos tarihinde adeta ortadan kayboluyor. Serkan Bolat 19 Ağustos günü neden işe gitmiyor, Serkan Bolat’a 19 Ağustos tarihinde neden ulaşılamıyor? İzleyiciler tarafından büyük merak uyandıran bu olayın sırrı nedir?

SERKAN BOLAT YOK GÜNÜ NEDİR?
Serkan’ın yok gününde büyük sırrı için bazı tahminler de yok değil. Serkan’ın aslında kazada kaybettiği bir kardeşi olma ihtimali bulunuyor. Serkan’ın ara ara verilen görüntülerde üzerini örtü ile kapadığı bisiklet ve gitarında bir anısı olduğu ortada. Her yıl 19 Ağustos tarihinde ortadan kaybolup sır olan Serkan’ın kardeşinin ölümü sebebiyle annesi gibi o da dışarı çıkmak istemiyor.
Serkan’ın yok gününün ve annesinin dışarı çıkamamasının bağlantılı olma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu da artık belirgin gibi görünüyor. Ancak Eda, tüm bu engellere rağmen Serkan’ın yok günü sırrını öğreniyor. Selin ise Eda’ya sadece bunu kendisinin ve Serkan’ın bildiğini ve onu kimseye söylemeyeceğini belirterek iyice kızmasına nende oluyor.
Eda asla pes etmeyerek Serkan’ı ve saklandığı yeri buluyor. Serkan Bolat sonunda pes ederek her sene 19 Ağustos tarihi ile ilgili herkesten sakladığı büyük sırrı Eda ile paylaşıyor. Serkan o yok gününü Eda ile geçiriyor. Ve birlikte kanepede uyuyakalıyorlar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum