Shaktar Donetsk – Monaco maçı canlı Exxen izle Justin tv, Jestyayın, taraftarium24

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off maçında Shaktar ile Monaco karşılaşıyor. Deplasmanda rakibini 1-0’la geçen Ukrayna takımı, kendi evinde de en az beraberlik alarak turu almak istiyor. maçı Exxen Selçuksports Kral Bozguncu Beinsports justin tv jestyayın taraftarium24 canlı şifresiz izle.

Shaktar Donetsk – Monaco maçı canlı Exxen izle Justin tv, Jestyayın, taraftarium24
25 Ağustos 2021 - 21:27
UEFA Şampiyonlar Ligi Play Turu rövanş karşılaşmasında Ukranya’nın S. Donetsk takımı ile Fransa’nın Monaco takımı kozlarını paylaşıyor. İlk maçın rahatlığını yaşayan Ukrayna ekibi, rakibi karşısında bu maçta en beraberlik alarak adını gruplara yazdırmak istiyor.

Fransız temsilci ise evinde aldığı mağlubiyeti deplasmanda alacağı en az 2 farklı galibiyetle telafi etmek ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala Türkiye’den futbolseverler de bu dev mücadele için heyecanlı arayışını sürdürüyor. 

Maç ne zaman, hangi kanalda?

Ukrayna’nın köklü takımlarıdan S. Donetsk ile Fransa temsilcisi arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Play Turu mücadelesi saat 22.00’de başlayacak. OSK Metalist Stadion’da oynanacak olan karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetecek. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Mücadele, Türkiye’de EXXEN platformu üzerinden naklen izlenebilecek.

İlk 11’ler

S. Donetsk: Pyatov, Dodo, Vitao, Marlon, Matviyenko, Maycon, Antonio, Tete, Patrick, Solomon, Traore  
 

Monaco: Nübel, Maripan, Badiashile, Henrique, Sidibe, Tchouameni, Golovin, Fofana, Martins, Yedder, Kevin Volland

Shaktar’a tur için beraberlik yetiyor

İki takım ilk müsabakayı 17 Ağustos tarihinde oynadı. Fransa'da oynanan bu karşılaşmada Ukrayna temsilcisi Ukrayna temsilcisi mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekibin tek golü mücadelenin 19. Dakikasında Pedrinho’dan gelmişti.

Bu galibiyet ile deplasmandan mutlu dönene Donetsk’e kendi evinde oynayacağı karşılaşmada beraberlik yetecek. Ukrayna temsilcisi, rakibine yenilmediği sürece turun sahibi olacak adını Devler Ligi grup aşamalarına yazdıracak.

Maç canlı nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu mücadelesi olan bu karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler internette farklı yayınları araştırıyor ve canlı izleme linki arıyor. Ancak bilindiği üzere ülkemizde Avrupa maçlarının resmi yayıncılığını Exxen almıştı. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek için Exxen’e üye olabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum