Sivasspor Alanyaspor macini canli izle

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor Alanyaspor'u konuk ediyor. Sivasspor canli macini izle HD. Sivasspor Alanyaspor canlı maç yayını izle.

Sivasspor Alanyaspor macini canli izle
22 Ağustos 2022 - 18:52
Sivasspor Alanyaspor maçı için araştırmalar başladı. Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor ve Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Bugüne kadar yapılan karşılaşmalarda Sivasspor'un 4 kez Alanyaspor'a karşı üstünlüğü bulunurken, Antalya temsilcisinin de 3 kez galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Peki, Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor Alanyaspor Maçı canlı yayın detayları belli oldu. Süper Lig'in 3. haftasında yapılacak olan Sivasspor ile Alanyaspor arasındaki maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Bu akşam oynanacak olan maçla birlikte iki takım 11. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Alanyaspor maçı bu akşam oynanacak. Karşılaşma saat 19:15’te başlayacak ve bein Sports 2 üzerinden canlı izlenebilecek.

Sivasspor ile Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında bugün oynanacak olan maçla birlikte 11. kez karşılaşacak. Geride kalan 10 karşılaşmada Sivasspor'un 4 kez Alanyaspor'a karşı üstünlüğü bulunurken, Antalya temsilcisinin de 3 kez galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar 20 kez gol sevinci yaşadı. Yiğidolar rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü.

SİVAS'TAKİ MAÇLAR

Sivas'ta oynanan 5 karşılaşmada ise Yiğidolar rakibine karşı 4 galibiyet elde ederken, 1 maç ise Alanya'nın galibiyeti ile sona erdi. Sivasspor ve Alanya, son olarak geçen sezonun ikinci yarısında karşılaşmış, maç 1-0 Sivas'ın galibiyeti ile sona ermişti.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Ümit Öztürk görev yapacak.