Sivasspor Rizespor canli izle

Süper Lig’de heyecan sürüyor. Sivasspor, kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ise Sivasspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle HD aramaları yapıyor.

Sivasspor Rizespor canli izle
22 Aralık 2021 - 17:08
Süper Lig’in son haftalarında yükselişte olan ekiplerinden biri olan Sivasspor, kendi evinde Karedeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Yiğido, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Maçın başlaması ile birlikte futbolseverler de mücadelenin detaylarını araştırıyor. Saat 17.00’de başlayan müsabakanın ayrıntıları haberimizde yer alıyor…

İLK 11'LER

Sivasspor: Ali Vural Şaşal, Ahmet, Goutas, Camara, Ziya, Cofie, Fajr, Hakan, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Çaykur Rizespor: Tarık, Holmen, Selim, Emir Han, Cemali, Fabricio, Djokovic, Umar, Boldrin, Alper, Pohjanpalo

Süper Lig'deki son dört maçını kazanan Sivasspor, daha uzun bir seriyi en son 2019'da yakaladı. Bu sezon Süper Lig'de deplasman puanı kazanamayan tek takım olan Çaykur Rizespor, kulüp tarihinin en uzun dış saha mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya.

Trabzonspor ile birlikte Süper Lig’de bu sezon duran toplardan en fazla gol atan takım olan Sivasspor (12), aynı zamanda bu şekilde kalesinde en az gol gören ekip konumunda. 2021/22 Süper Lig sezonunda kalesinde en az gol beklentisi gören ve rakiplerine en az net gol pozisyonu fırsatı tanıyan takım Sivasspor.

Bu süreçte Çaykur Rizespor'dan daha az net pozisyon üreten tek ekip Yeni Malatyaspor. Sivasspor’un Süper Lig’de attığı son dört iç saha golüne Mustapha Yatabare doğrudan katkıda bulundu. Bu sezon Süper Lig'de aynı takım arkadaşına en fazla asist yapan isim, Mustapha Yatabare'ye beş gol pası veren Sivassporlu Max Gradel.

Bu sezon Çaykur Rizespor’un Süper Lig deplasmanlarında attığı dört golün üçünü kaydeden Damjan Djokovic, bu gollerin tamamını duran toplardan kaydetti.

Çaykur Rizespor ile karşılaştığı son beş maçı kazanamayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son galibiyetini Mart 2017’de deplasmanda aldı.