Sporting Lizbon Beşiktaş canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş, 4. hafta maçında Portekiz’in Sporting Lizbon takımı ile karşılaşıyor. Sporting Lizbon Beşiktaş canlı izle aramaları da futbolseverler tarafından yapılıyor.

Sporting Lizbon Beşiktaş canlı izle
03 Kasım 2021 - 22:12
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. haftanın heyecanı başladı. Temsilcimiz Beşiktaş da deplasmanda Sporting Lizbon ile kozlarını paylaşıyor. Avrupa arenasında bu sezon çıktığı maçlarda puan alamayan kara kartal, Portekiz deplasmanından 3 puanla ayrılmak ve camiayı mutlu etmek istiyor.

Ajax, Borusssia Dortmund, Sporting Lizbon ve Beşiktaş’ın yer aldığı C Grubu’nda Ajax  9 puanla lider konumunda yer alıyor. Alman temsilcisi Borussia Dortmund ise grupta 6 puanla 2. sırada. Grubun üçüncüsü ise 3. hafta maçında Beşiktaş’ı İstanbul’da mağlup eden Sporting Lizbon ve son sıradaki temsilcimizin puanı bulunmuyor.

Sergen Yalçın’ın öğrencileri, ilk puanını bu maçta almak ve gruptan çıkmak adına da bir kapı aralamak istiyor. Sporting Lizbon Beşiktaş maçına artık az bir zaman kaldı. Futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın ayrıntılarını araştırmaya başladı. İşte heyecanla beklenen karşılaşmanın detayları…

Maçın detayları
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçı saat 23.00’te başlayacak. Jose Alvalade Stadı’ndaki mücadeleyi Rus Hakem Sergei Karasev yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Igor Demeshko ve Maksim Gavrilin yapacak. Karşılaşma naklen EXXEN ekranlarında yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler
Sporting CP: Adan, Inacio, Coates, Feddal, Porro, Nunes, Palhinha, Matheus Reis, Pedro Gonçalves, Sarabia, Paulinho
Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Umut, Atiba, Josef, Alex Teixeira, Ghezzal, Rıdvan, Larin

İstatistikler
Beşiktaş'a rakip olduğu üç Avrupa kupası maçında yenilgi almayan Sporting (2G 1B), son karşılaşmada siyah-beyazlı ekibi 4-1 mağlup etti.

Sporting, Beşiktaş'a rakip olduğu son Şampiyonlar Ligi maçında Kasım 2014'ten (4-2 vs Schalke 04) bu yana ilk kez bu turnvada 4+ gol sevinci yaşadı (4-1).

Avrupa kupalarında Portekiz takımlarıyla oynadığı son 11 maçın birini kazanan Beşiktaş (5B 5M), tek galibiyetini Eylül 2017'de Porto karşısında aldı.