Spotify dinlenme başına ücret 2022 kaç TL, bin dinlenme ne kadar?

Dünyanın en çok kullanılan mobil müzik platformu Spotify’da birçok kişi müzik dinlenme üzerinden para kazanıyor. Peki, Spotify dinlenme başına ücret 2022 kaç TL, bin dinlenme ne kadar? Spotify şarkı nasıl yüklenir? İşte detaylar…

Spotify dinlenme başına ücret 2022 kaç TL, bin dinlenme ne kadar?
26 Mayıs 2022 - 15:17
Spotify adlı müzik dinleme ve indirme programı, son zamanlarda oldukça popüler bir uygulama olmaya başladı. IOS ve Android yazılımlı akıllı telefon ve tablet ile masaüstü bilgisayarda da kullanılan bu uygulama, kullanıcı kitlesini de gün geçtikçe artırmaya devam ediyor.

Dünyada en çok kullanılan mobil uygulamalar arasında yer alan Spotify, ülkemizde de giderek popüler olmaya başladı. Uygulama, adını duyurdukça da günden güne kendisini yeniliyor ve geliştiriyor. Bu uygulama üzerinden sadece müzik dinleyenler de yok. Aynı zamanda müzik üreten ve ürettiği müzik ve podcastler üzerinden para kazanan insanlar da var.

Spotify’ı bir kazanç kapısına çevirmek isteyenler de bu işi nasıl yapacağını internette araştırmaya başladı. Biz de sizler için bu platformda nasıl para kazanacağınızı ve dinlenme başına ne kadar ödeme alabileceğinizi derledik. İşte Spotify hakkında merak edilen konuların detayları.

Spotify 1000 dinlenme kaç TL?

Bu soru da gündemde en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Tüm dünya genelinde kullanılan uygulamanın ücretlendirmesi ise şöyledir. Dünya genelinde 1 dinlenmenin ücreti 0.005 dolardır. Yani 5000 dinlenme alırsanız 25 dolar kazanabilirsiniz.

Tabi bu ücretten anlaşmalı müzik şirketinin komisyonunu düşersek 24,5 dolar gibi bir fiyata düşecektir.

Spotify da dinlenme nasıl arttırabilir?

Spotfiy'a müzik nasıl yüklenir?


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum