Tarım Kredi Market'te 5 Litrelik Ayçiçek Yağında Büyük İndirim!

Tarım Kredi Market, 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim kampanyası başlattı. Üç gün sürecek olan bu kampanyada, ayçiçek yağı fiyatı 195 TL’ye düştü. Hızla tükenen stoklar nedeniyle alışveriş yapmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

Tarım Kredi Market'te 5 Litrelik Ayçiçek Yağında Büyük İndirim!
01 Ekim 2024 - 12:17
Tarım Kredi Market’te, beş litrelik ayçiçek yağı fiyatlarında büyük bir indirim başladı. Üç gün sürecek kampanya ile fiyatlar en dibe çekildi. Peki, Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

KAMPANYA DETAYLARI

Tarım Kredi kooperatif market, Ekim ayının ilk kampanyasını duyurarak ayçiçek yağı fiyatlarını önemli ölçüde düşürdü. Ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Tarım Kredi, bu sefer rakiplerine büyük bir fark attı. Üç gün sürecek olan indirim kampanyasında fiyatları görenler, ürünleri kapış kapış alıyor.



İNDİRİM FİYATLARI

Tarım Kredi Market’te 5 litre ayçiçek yağı fiyatları, 3 Ekim tarihine kadar geçerli olmak üzere 195 TL’ye düştü. Tarım Kredi ve TMO’nun 5 litre ayçiçek yağı fiyatları da bu kampanya kapsamında bu fiyata sunuluyor.

STOK YAPMA FIRSATI

Tarım Kredi Market’in bu yeni kampanyası, stok yapma fırsatı sunuyor. Ekim ayının başında gelen indirimden yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor; çünkü Tarım Kredi indirimleri hızla tükeniyor. Ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için bu fırsat kaçırılmamalı. Ucuz ayçiçek yağı almak isteyenler için Tarım Kredi Market’teki üç günlük indirim fırsatını değerlendirmeyi unutmayın!


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum