Tozlu Yaka 18 bölüm full izle tek parça Youtube Fox TV

Fox TV’nin fenomen dizisi Tozluyaka, 30 Ekim Pazar akşamı 18. Bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Tozlu Yaka 18 son bölüm tek parça full izle. Tozlu Yaka dizipal dizimom ddizi dizipaw tek parça izle. Tozlu Yaka 19. Yeni bölüm fragmanı izle.

Tozlu Yaka 18 bölüm full izle tek parça Youtube Fox TV
31 Ekim 2022 - 11:37
Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Tozlu Yaka, yayın hayatına girdiği günden bu yana adından söz ettirmeye devam ediyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi, yeni bölümleri ile dizi severleri ekranlarının başına kilitliyor.

Son zamanlarda en çok izlenen dizilerden biri olan Tozluyaka,  30 Ekim Pazar akşamı da yepyeni bir bölümle dizi severlerin karşısına çıktı. Tozluyaka’nın bu son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler de internet üzerinde dizinin son bölümünü araştırıyor. İşte heyecanla beklenen dizinin son bölümü hakkında detaylar.

TOZLUYAKA 18. BÖLÜM ÖZETİ

Gizemli kişinin hedefinde bu defa Ali vardır. Bunu öğrenen Berk ise o kişinin kimliğini ortaya çıkarmak için Ali’den bir saniye bile ayrılmama kararı alır. Onların bu isteksiz yakınlaşması ise Kenan ve Derya’yı da etkisi altına almıştır çoktan.

Nesrin’in Çağrı’yı kurtarmak isterken yaralanması Önder’i de vicdani bir yük altına sokar.
Ege’ye hala öfkeli olan Hazal barışmak için bir şart koşar. Tüm bu kaosun içinde müzik yarışması herkes için nefes aldırır.

TOZLUYAKA 18. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum