Trabzon maci canli mac izle

Süper Lig temsilcileri Trabzonspor ile Sivasspor 2. hafta maçında kozlarını paylaşıyor. Mücadele sürerken karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de maç ayrıntılarını merak ediyor.

Trabzon maci canli mac izle
23 Ağustos 2021 - 19:33
Süper Lig’de 2. Haftada yine zorlu maçlar futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Şampiyonluk yolun bu yıl temkinli davranan ve hedefe ulaşmak isteyen bordo mavili ekip, ilk hafta Malatyaspor karşısında aldığı galibiyete bir yenisini daha eklemek istiyor. Kırmızı Beyazlıları evinde konuk eden bordo mavililer bu maçtan da 3 puanla ayrılmanın hesapları içerisinde.

Sivasspor ise ilk hafta bilindiği üzere Konyaspor’a kaybetmişti. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bordo mavilileri yenerek camiaya Konyaspor mağlubiyetini unutturmak istiyor. Yiğidolar maça kontrollü başlasa da bordo mavili futbolcu Bakasetas’ın 18. Dakikada kaydettiği gole engel olamadı.

Saat 19.15’te başlayacak karşılaşma şu sıralar 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğü ile devam ediyor. Bordo mavili ekip, 18. Dakikada Bakasetas’ın kaydettiği golle durumu 1-0 yaptı. İşte her iki takımın maça başladığı 11’ler…

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Vitor Hugo, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Gervinho, Djaniny

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Caner, Camara, Uğur, Azubuike, Hakan Arslan, Fajr, Gradel, Kayode, Yatabare

Karşılaşmanın ilk yarısında Karadeniz fırtınası Yiğidolar karşısında Bekasetas'ın penaltıdan attığı golle durumu 1-0'a getirdi. Abdullah Avcı'nın öğrencileri karşılaşmanın ilk yarısında bir de sarı kart gören futbolcu vardı. Vitor Hugo maçın 32. dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrasında maçın hakemi Abdülkadir Bitigen tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Yiğidolar Bakasetas'ın penaltıdan kaydettiği gole karşılık veremeyince ilk yarı 1-0 bordo mavililerin üstünlüğü ile tamamlandı. Taraflar soyunma odasına gittiğinde, skor tabelasında 1-0 Trabzonspor lehine sonuç vardı.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine Karadeniz ekibi oldu. Bordo mavililer geçen sezon da takımı sırtlayan futbolcularından biri olan Anthony Nwakaeme ile 47. dakikada durumu 2-0'a getirmeyi bildi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum