Trabzonspor Altay canli izle

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor ile Altay karşılaşıyor. Trabzonspor Altay maçını canlı izlemek isteyenler Trabzonspor Altay canli izle HD TS Altay macini canli yayin izle şeklinde araştırıyor.

Trabzonspor Altay canli izle
15 Mayıs 2022 - 15:38
İstanbul’da bir kez daha Fırtına kopacak... Yenikapı’da taraftar gruplarının düzenlediği ve yüzbinlerce kişinin katıldığı müthiş kutlamaların ardından bu kez adres; Atatürk Olimpiyat Stadı. Trabzonspor , ligdeki son iç saha maçını İstanbul’da oynuyor. Antalyaspor karşılaşmasında zemin ağır hasar gördüğü için Bordo-Mavililer, Olimpiyat’ta taraftarının karşısına çıkıyor...

Trabzonspor - Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor - Altay maçını Kadir Sağlam yönetecek. Bugün saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor - Altay maçında ilk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Ahmetcan, Vitor Hugo, İsmail Köybaşı, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

Altay: Cihan, Eric, Thiam, İbrahim, Cebrail, Kazımcan, Ceyhun, Thaciano, Poko, Rodriguez, Kappel

Biletlere yoğun ilgi

Şampiyonun, Trabzon’un ardından İstanbul’da da kupasını kaldıracağı maça büyük ilgi var. Bordo-Mavili futbolseverler, fiyatlar düşürüldükten sonra biletlere hücum etti. 60 bin civarı koltuk satılırken, bugün tüm biletlerin tükenmesi bekleniyor. 75 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı’nda taraftarlar gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

2010’da 60 bin kişi...

2010 yılında Olimpiyat’ta oynanan Başakşehir (İstanbul BŞB.) maçında 60 bin Trabzonsporlu takımlarına destek vermiş, tarihi anlar yaşanmıştı. Bugün taraftar rekorunun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sadece İstanbul’dan değil, çevre illerden de binlerce kişi stada akın edecek. Şampiyon Trabzonspor, taraftarıyla birlikte gövde gösterisi yapacak.