Trabzonspor Antalyaspor canli izle

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor en az 1 puan kazanması halinde şampiyon olacak. Trabzonspor Antalyaspor canli izle.

Trabzonspor Antalyaspor canli izle
30 Nisan 2022 - 21:13
Trabzonspor, Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'u evinde ağırlıyor. Bordo mavili ekip, bu maçtan en az 1 puan alması halinde 2021-2022 sezonunun şampiyonu olacak. Maçın başlaması ile birlikte Trabzons şehrine akın eden bordo mavili ekibin taraftarlarında da heyecan arttı. 

Mücadelenin başlaması ile birlikte internette de Trabzonspor - Antalyaspor maçının ayrıntıları araştırılıyor. İşte heyecanlı ve temposu yüksek olan 90 dakikanın ayrıntıları.

SAHASINDA 415 GÜNDÜR KAYBETMİYOR

Trabzonspor, iç sahada başarılı performansıyla dikkati çekiyor. Bordo-mavililer, sahasında geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği maçtan itibaren sahasında 415 günlük sürede mağlubiyet yüzü görmedi.

Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmanın ardından geçen sezon 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken bu sezon 17 karşılaşmada ise 11 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Trabzonspor, böylece sahasındaki son 23 karşılaşmada 15 galibiyet, 8 beraberlik elde etme başarısı gösterdi. Bordo-mavililer, bu sezon sahasında mağlubiyet yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

FENERBAHÇE'NİN REKORUNU EGALE ETME ŞANSI

Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olması halinde Fenerbahçe'nin en erken şampiyonluk rekorunu egale edecek. Türkiye'nin en üst kademe liginde şampiyonluğu en erken ilan eden takım unvanı Fenerbahçe'ye ait.

Sarı-lacivertli ekip, 1967-1968, 1969-1970 ve 2013-2014 sezonlarında bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşmıştı.

AVCI VE OYUNCULARIN İLK HEYECANI

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, şampiyon olunması halinde kariyerinde bir ilki yaşayacak. 2004-2005 sezonunda Galatasaray PAF Takımı ile teknik direktörlük görevine başlayan, sonrasında Medipol Başakşehir, A Milli Futbol Takımı ve Beşiktaş'ı çalıştıran Avcı, Süper Lig'de ilk kez şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Bu kupa ile Avcı, Trabzonspor'da Süper Kupa'nın ardından ikinci kez kupa mutluluğu yaşayacak. Kadrosunda 34 oyuncu barından bordo-mavililerde 24 oyuncu da ilk kez bir ülkenin üst liginde şampiyonluk elde edecek.