Trabzonspor Besiktas maci

Süper Lig’in 31. Haftası Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki dev derbiye sahne oluyor. İki tarafın da kazanmak için sahaya çıkacağı karşılaşma için futbolseverlerin de heyecanlı bekleyişi sürüyor. Trabzonspor Beşiktaş canlı kesintisiz justin tv BJK TS jestyayın kralbozguncu Noyan tv selçuksports taraftarium24 bedava ücretsiz şifresiz kaçak korsan yayın maç izle şeklinde araştırmalar da yoğunlaştı.

Trabzonspor Besiktas maci
03 Nisan 2022 - 20:57
Spor Toto Süper Lig’de heyecan fırtınası Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi ile sürüyor.

igde açık ara lider konumunda olan Trabzonspor, ligin 31. Haftasında yeni teknik direktörü Valerien İsmael ile ilk maçına çıkan Beşiktaş’ı konuk ediyor.

Trabzonspor bu karşılaşmada rakibinin bileğini bükerek hanesine 3 puan daha yazdırmak ve şampiyonluk yolunda yara almadan devam etmek istiyor. Beşiktaş da Trabzonspor ile karşılaşacağı bu maçtan galibiyetle ayrılmak ve ligde üst sıralara tırmanmak istiyor.

Maçın başlamasına ise artık çok kısa bir zaman kaldı. Futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın heyecanına internet üzerinden izleyerek ortak olmanın yollarını arıyor. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte dev mücadelenin detayları haberimizde…

Trabzonspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak Trabzonspor - Beşiktaş maçı 3 Nisan 2022 Pazar (bugün) saat 20:30'da başlayacak. Hakem Zorbay Küçük'ün yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Denswil, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Ömür, Visca, Nwakaeme, Djaniny

Beşiktaş: Ersin, Montero, Welinton, Vida, Rosier, Can, Josef, Rıdvan, Ghezzal, Alex, Batshuayi.

20 maçta 5 kez

Kara Kartal, Süper Lig’de Trabzonspor’la oynadığı son 20 maçta 8 kez kazandı. İki takım arasındaki son 20 randevuda Siyah-Beyazlı ekip, rakibine 5 kez kaybederken 7 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bordo-Mavili takım, söz konusu dönemde rakibini 4 kez 2-1’lik skorlarla yendi.

Ligde Kartal önde

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlardaki galibiyet sayısında bir farkla Siyah-Beyazlılar’ın üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 97 lig maçında Beşiktaş 37, Trabzonspor 36 galibiyet aldı, 24 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş’ın attığı 139 gole, Trabzonspor 112 golle karşılık verdi.