Trabzonspor canlı maçı izle

Trabzonspor ile Kopenhag karşılaşıyor. Trabzonspor canlı maçı izle. Trabzonspor canli maci izle HD mac yayini izle TS.

Trabzonspor canlı maçı izle
24 Ağustos 2022 - 23:22
Trabzonspor-Kopenhag maçı için nefesler tutuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk edecek. Trabzonspor, Danimarka ekibi Kopenhag'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak gruplara kalma şansını Trabzon'a taşımıştı. Peki, Trabzonspor-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Trabzonspor, 2-1'in rövanşında Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk edecek. Pek çok futbolsever de müsabakaya dair tarih ve saat gibi detayları sorguluyor. İşte, Trabzonspor-Kopenhag Maçı hakkında bilgiler...

Trabzonspor-Kopenhag Rövanş maçı, 24 Ağustos Çarşamba günü Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Saat 22.00'de oynanacak olan karşılaşma, Exxen ekranlarında yer alacak.

Trabzonspor'un Kopenhag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off maçını, Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.

EKSİK OYUNCULARI

Bordo-mavililerde, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Atakaş Hatayspor maçı sonrası kolundan ameliyat edilen Edin Visca, zorlu mücadelede yer alamayacak.

Temsilcimiz Trabzonspor, play-off turunda elenmesi halinde yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek.

Trabzonspor-Kopenhag muhtemel 11’ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bardhi, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Trezeguet, Cornelius

Kopenhag: Ryan, Ankersen, Vavro, Khotcholava, Kristansen, Zeca, Falk, Haraldsson, Lerager, Claesson, Biel

362 milyon TL Fırtına’yı bekliyor!

Trabzonspor eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başarırsa, ufak çaplı bir servetin sahibi olacak. Bordo-Mavililer, ilk etapta 15 milyon 640 bin Euro’yu ayak bastı parası olarak kasasına koyacak. Yayın ve kat sayı geliriyle birlikte bu rakam 20 milyon Euro’yu (362 milyon TL) bulacak.