Trabzonspor Konyaspor canlı izle taraftarium24

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor kozlarını paylaşıyor. Sonucu bir hayli merak konusu olan iki takımın mücadelesi internet üzerinde araştırılmaya başladı. Trabzonspor Konyaspor canli maç izle taraftarium24. Trabzonspor Konyaspor inat tv canlı maç izle. TS Konya maçı şifresiz izle beinsports.

Trabzonspor Konyaspor canlı izle taraftarium24
06 Kasım 2022 - 20:09
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadeleleri oynanıyor. Bu haftanın dikkat çeken maçlarından biri de Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki karşılaşma oluyor. Heyecan ve temponun yüksek olması beklenen karşılaşmada iki takım da kazanmak istiyor.

Ligin zirvesinden kopmak istemeyen bordo mavili ekip, hanesine 3 puan yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Maçın başlaması ile birlikte futbolseverleri de heyecan sarmış durumda. Müsabakanın 90 dakikasını izlemek isteyenler bu konuda internet ortamında araştırmalar yapmaya başladı.

 Bu maçta Konyaspor’u mutlaka yenmenin hesaplarının yapan Trabzonspor, zirve yarışında yara almak istemiyor. Konyaspor da bu sezon aldığı sonuçlarla adından söz ettiren bir diğer takım olarak dikkat çekiyor.

Ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe’yi yenen tek takım olan Konyaspor, bu başarıyı son şampiyon Trabzonspor’u da yenerek devam ettirmek istiyor.

Maçın başlaması ile birlikte mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyenler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanan müsabaka hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Trabzonspor - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor - Konyaspor 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Bartra, Hugo, Denswil, Gbamin, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Maxi Gomez

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Paz, Soner, Hadziahmetovic, Michalak, Bytyqi, Mame Diouf