trabzonspor kopenhag canli izle

Trabzonspor Kopenhag canli izle TS Kopenhag macini canli izle HD.

trabzonspor kopenhag canli izle
24 Ağustos 2022 - 22:07
Trabzonspor-Kopenhag maçı öncesi geri sayım başladı. Sahada 11 inanmış futbolcu, tribünlerde 41 bin coşkulu taraftar... İlk maçı evinde 2-1 kazanan Kopenhag’ı Trabzon’da tam anlamıyla bir cehennem bekliyor.

Abdullah Avcı ve öğrencileri, Fırtına’nın 11 yıllık Şampiyonlar Ligi hasretine son vermenin ve isimlerini Bordo Mavili tarihe yazdırmanın sadece bir maç uzağında. Dev maça saatler kala ''Trabzonspor-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?'' sorularının yanıtları da merak konusu oldu. Trabzonspor-Kopenhag muhtemel 11'ler ve detaylar haberimizde.

Trabzonspor , UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Kopenhag'ı konuk edecek. İlk maçı 2-1 kaybeden Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, taraftar desteğini arkasına alarak tur biletini cebine koymayı hedefliyor.

Temsilcimiz, Danimarka ekibi karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde gruplara taraf olacak. Karadeniz devinde sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan zorlu maçta forma giyemeyecek. Antalyaspor maçında kasığında ağrı hisseden Anastasios Bakasetas’ın da durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Trabzonspor-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor-Kopenhag maçını Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Bugün TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor-Kopenhag muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bardhi, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Trezeguet, Cornelius

Kopenhag: Ryan, Ankersen, Vavro, Khotcholava, Kristansen, Zeca, Falk, Haraldsson, Lerager, Claesson, Biel

362 milyon TL Fırtına’yı bekliyor!

Trabzonspor eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başarırsa, ufak çaplı bir servetin sahibi olacak. Bordo-Mavililer, ilk etapta 15 milyon 640 bin Euro’yu ayak bastı parası olarak kasasına koyacak. Yayın ve kat sayı geliriyle birlikte bu rakam 20 milyon Euro’yu (362 milyon TL) bulacak.

Bunun yanı sıra Fırtına, grupta kazandığı her maç için 2.8 milyon Euro, beraberlik için ise 930 bin Euro kazanacak. Eğer temsilcimiz grubunu ilk 2 sırada bitirmeyi başarırsa, 9.6 milyon Euro daha alacak.

Ülke puanı için çok kritik

UEFA sıralamasında Türkiye 20. sıraya gerilemişti. Bu nedenle artık Şampiyonlar Ligi’ne tek takım göndereceğiz. Üstelik şampiyonumuz direkt gruplardan başlamak yerine ön eleme turları oynayacak. Bu sezon toplayacağımız puanlar son derece kritik. Takımlarımız şu ana kadar 1900 puan kazandı. Fırtına eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başarırsa tam 4000 bonus puanı hanemize yazdıracak. Avrupa arenasına 5 takımla giriş yapsak da Konyaspor ’un elenmesiyle şu anda 4 takımımız kalmış durumda.

Önemli eksikler...

Trabzonspor’da Kopenhag maçında sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan forma giyemeyecek. Fraport TAV Antalyaspor maçında kasığında ağrı hisseden Anastasios Bakasetas’ın da durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Avrupa arenasında 141. randevu

Fırtına, Kopenhag maçıyla Avrupa kupalarındaki 141. karşılaşmasına çıkacak. BordoMavililer, geride kalan 140 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 54 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 178 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 194 gol gördü.

10 sezon sonra ikinci kez...

Bordo-Mavililer, bu gece turu geçerse 2. kez UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında mücadele edecek. Fırtına, Kopenhag karşısında turu geçmesi halinde 2011-2012 sezonda katıldığı grup maçlarında 10 sezon aradan sonra yeniden katılmış olacak.