Trabzonspor Rizespor canli izle

Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasının açılış maçında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşıyor. Trabzonspor Çaykur Rizespor canlı izle.

Trabzonspor Rizespor canli izle
29 Ekim 2021 - 20:09
Süper Lig’de 11. hafta heyecanı başladı. Trabzonspor da evinde Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Mücadelenin başlamasının ardından futbolseverler de bu zorlu 90 dakikanın ayrıntılarını internette araştırmaya başladı.
Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı ayrıntıları haberimizde…

ABDULLAH AVCI’DAN İKİ DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynanan ve 1-0’lık üstünlükle döndükleri Göztepe maçına göre Çaykur Rizespor karşısında ilk 11de 2 değişikliğe gitti. Avcı, savunmanın solunda Denswil yerine Trondsen’e, Yusuf Sarı’nın yerine Siopis’e ilk 11de görev verdi.

BAKASETAS VE NWAKAEME YEDEK
Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Göztepe ile oynanan maçta forma giyemeyen ve hafta içerisinde kısmi olarak çalışmalara katılan Bakasetas ve Nwakaeme; maçın 21 kişilik kadrosunda yedekler arasında yer aldı. Bordo-mavililerde Cornelius da maça yedek kulübesinde başladı.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Müsabaka öncesi dostluk mesajları veren Trabzonspor ile Çaykur Rizesporlu yöneticiler de karşılaşma öncesi stadyumda dostluk yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu da katıldı.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ
Trabzonspor taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Daha önce birleşme kararı alan taraftar grupları maçı Doğu tribününde birlikte izledi. Tribünlerdeki taraftarlara ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı dağıtıldı. Taraftarlar maç öncesinde ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı.