Trabzonspor Slovacko justin tv taraftarium24 selçuksports canlı maç izle şifresiz

Süper Kupa finali hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, hazırlık maçları kapsamında Çekya takımlarından Slovacko ile karşılaşıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ise Trabzonspor Slovacko justin tv izle bedava kaçak yayın maçı korsan izle ücretsiz bedava selçuk spor taraftarium24 tribüntv naklen matbet jojobet inat tv mekan tv izle şeklinde araştırma yapıyor. TS macini canli izle HD.

Trabzonspor Slovacko justin tv taraftarium24 selçuksports canlı maç izle şifresiz
16 Temmuz 2022 - 18:06
Spor Toto Süper ligin 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo mavili ekip, yeni sezona da bomba gibi bir giriş yapmak ve geçen sezonki başarısını tekrarlamak istiyor.

Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan Karadeniz Fırtınası, bu maç öncesinde Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Sivasspor ile Süper Kupa maçında karşılaşacak. Sivasspor ile oynayacağı mücadele için hazırlıklarını sürdüren bordo mavililer, çalışmalarına hazırlık maçları ile devam ediyor. Trabzonspor bu kapsamda Çekya takımlarından Slovacko ile karşılaşıyor.

Trabzonspor– Slovacko mücadelesinin başlamasına kısa bir zaman kala maç hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Bu mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen bordo mavili takımın taraftarları, müsabakanın detaylarını internette araştırmayı sürdürüyor. Peki, Trabzonspor – Slovacko mücadelesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maç hakkında detaylar…

Trabzonspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Slovenya Futbol Federasyonu’nun tesislerinin ev sahipliği yapacağı Trabzonspor-Slovacko hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak. A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Eren Elmalı'dan asistli başlangıç

Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında MTK Budapeşte’yi 2-1’lik skorla mağlup ederken, Eren Elmalı ortaya koyduğu performansla tam not aldı. Kasımpaşa’dan transfer edilen Milli sol bek, Yusuf Erdoğan’ın golünde asisti yaparken, fizik olarak oldukça hazır bir görüntü çizdi. Bir diğer yeni transfer Larsen de daha ilk karşılaşmadan kalitesini gösterdi.

Kaleci Taha alkış topladı

Erce Kardeşler ve Arda Akbulut’un takımdan ayrılmasının ardından ikinci kaleci pozisyonuna geçen Muhammet Taha Tepe, Budapeşte mücadelesinde takımın en iyilerindendi. 35. dakikadaki penaltıyı çıkartan ancak pozisyonun devamında gole engel olamayan 21 yaşındaki genç eldiven, yaptığı kurtarışlarla alkış topladı. Taha bu performansını sürdürürse, Trabzonspor’da ikinci kaleci transferi gündemden kalkabilir.