Trafik kazasında hayatını kaybeden Tostçu Mahmut Anıl Kurt kimdir?

Türkiye’nin ‘acı atıyorum abi’ sözleri ile tanıdığı Tostçu Mahmut olarak tanınan Anıl Kurt’un trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi alan yakınları ve sevenleri yasa boğuldu. Tostçu Mahmut kimdir? Tostçu Mahmut’un oğlu Anıl Kurt kimdir, neden öldü, kaç yaşında, nereli?

Trafik kazasında hayatını kaybeden Tostçu Mahmut Anıl Kurt kimdir?
15 Eylül 2021 - 12:02
Tostçu Mahmut olarak sosyal medya kullanıcılarının yakından tanıdığı Anıl Kurt’un trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Tostçu Mahmut sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Anıl Kurt’un vefat ettiği duyuruldu.

Yapılan açıklamanın ardından konu sosyal medyada da gündem oldu. Twitter’da birçok kişi üzüntüsünü dile getirdi. Anıl Kurt’un neden öldüğü ve hayatı da konuyu takip edenler tarafından araştırılmaya başladı.
Adana’da faaliyet gösteren Tostçu Mahmut’un ustası Anıl Kurt, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

ÜTÜ TOST İÇİN KUYRUKLAR OLUŞUYORDU

Adana'da sosyal medya sayesinde popüler hale gelen "Tostçu Mahmut", 'ütü tost' ile farklı lezzet arayanların akınına uğruyor. Vatandaşlar 'ütü tost' yiyebilmek için kuyruğa girip dakikalarca sıra bekliyordu. Seyhan ilçesi, Bey Mahallesi'nde bulunan küçük tablasında yaptığı 'ütü tost' ile kısa sürede sosyal medyanın aranan ismi olan Tostçu Mahmut, müşterilerine sipariş yetiştirmekte zorlanıyordu.

Sosyal medya üzerinden 'ütü tost' videosuyla yüz binlerce tık alan Tostçu Mahmut'un sahibi Anıl Kurt, müşterilerinin yoğun talebinden memnun. Babasından aldığı tostçuluk mesleğini 11 yıldır sürdüren Anıl Kurt, fenomen olmasının nedeninin de yaptığı tostların lezzetinden kaynaklandığını belirtti.

Özellikle sabah ve öğle saatlerinde öğrencilerin yanı sıra çevre esnafının ve Adanalı vatandaşların yoğun bir talebi ile karşı karşıya kaldığını belirten Anıl Kurt, dükkan açarak büyümek istediğini kaydetti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum