Uğur Taşdemir hayatını kaybetti! Uğur Taşdemir kimdir, neden öldü?

Türk sinemasının sevilen sanatçılarından Uğur Taşdemir hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan haberi, Özgün Öztürk paylaştı. Uğur Taşdemir kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?

Uğur Taşdemir hayatını kaybetti! Uğur Taşdemir kimdir, neden öldü?
28 Temmuz 2024 - 14:19
Türk sinemasının önde gelen sanatçılarından oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uğur Taşdemir hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Taşdemir'in acı haberi, eşi Özgün Öztürk tarafından paylaşıldı. Instagram hesabından eşinin acı haberini veren Özgün Öztürk, "Bekle dedim gitti.. Maalesef Uğur'u kaybettik. Çok direndik ama olmadı. Cenazesi salı günü kaldırılacak. Saat ve yer bilgisini ayrıca paylaşacağım. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

UĞUR TAŞDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Uğur Taşdemir, son zamanlarda daha çok seslendirme üzerine çalışıyordu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olan Uğur Taşdemir, 20 Ekim 195 tarihinde Yozgat'da dünyaya gelmiştir. Taşdemir, 59 yaşında hayata gözlerini yumdu.

UĞUR TAŞDEMİR NEDEN ÖLDÜ?

Uğur Taşdemir, pıhtı atması sonucu Mayıs ayında hastaneye kaldırılmıştı. Gizli kalp krizi geçirdiği de belirtilen Taşdemir, yaklaşık 2,5 aydır hastanede tedavi görüyordu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum