Ümraniyespor Trabzonspor canli mac izle HD

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Ümraniyespor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı canlı izlemek isteyenler Umraniyespor Trabzonspor canli macini izle TS canli yayin mac izle HD şeklinde araştırma yapıyor.

Ümraniyespor Trabzonspor canli mac izle HD
02 Eylül 2022 - 18:15
Ümraniyespor Trabzonspor maçı ile Süper Lig'de perde açılıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, bu hafta Ümraniyespor deplasmanına konuk oluyor. Lig tarihinde Trabzonspor ile ilk kez karşılaşmaya hazırlanan Ümraniyespor, bugüne kadar rakibiyle oynadığı iki resmi maçı da kaybetmedi.

Ümraniyespor, Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde karşılaşacağı 62'nci takım olacak. Bordo-mavili ekip, bugüne kadar rakip olduğu 61 takımı da mağlup etmeyi başardı. Ümraniyespor sezonun ilk haftasında Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldıktan sonra oynadığı üç Süper Lig maçını da 1-0 kaybetti.

Bir sezonun ilk beş haftasını 1 ya da daha az puanla geçen son İstanbul takımı, 2016/17'de oynadığı ilk beş karşılaşmadan sadece bir beraberlik çıkarabilen Kasımpaşa. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Ümraniyespor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11'ler

Abdullah Avcı göreve geldikten sonra İstanbul takımlarına konuk olduğu 12 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor, tek yenilgisini geçen sezon şampiyon olmayı garantiledikten sonra oynadığı İstanbul Başakşehir karşılaşmasında aldı.

Son üç sezonda Süper Lig'e yükselen takımlarla oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Trabzonspor, bu karşılaşmalarda sadece altı gol yedi ve hiçbir mücadelede rakibine iki gol izni vermedi.

2022/23 Süper Lig sezonunda oynadığı dört maçta da açılış golünü yiyen tek takım Ümraniyespor. Trabzonspor ise şu ana kadar ilk golü attığı iki maçı da kazandı, açılış golünü kalesinde gördüğü tek karşılaşmadan puansız ayrıldı.

Bu sezon Ümraniyespor'un Süper Lig'de çektiği şutların en büyük bölümünde pay sahibi olan Adel Bettaib, takımı adına henüz gol ya da asist katkısı yapamadı. Trabzonspor'un Süper Lig'de İstanbul takımlarına attığı son üç gol de kafa vuruşuyla gelirken; bordo-mavili ekip, daha önceki 39 golün sadece üçünü bu şekilde kaydetmişti.

Bu sezon Süper Lig'de golü bulunmayan oyuncular arasında en fazla şut çeken isim Trezeguet. Süper Lig'deki son 26 şutunda rakip fileleri havalandıramayan Mısırlı oyuncu, önceki 26 denemesinde altı gol kaydetmişti.

Süper Lig kariyerinde Ümraniyespor'a ilk kez rakip olmaya hazırlanan Abdullah Avcı, bugüne kadar karşılaştığı bütün İstanbul takımlarını yenmeyi başardı. Avcı, kariyerinde Ümraniyespor ile oynadığı tek resmi maçı Kasım 2014'te İstanbul Başakşehir'in başında 3-1 kazandı.

ÜMRANİYESPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA

Ümraniyespor Trabzonspor maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.