Urfalı üniversite öğrencisi Muhammed Nur Nahya'nın inanılmaz Erdoğan taklidi

Eczacılık Fakültesi’nde öğrenci olan Şanlıurfalı Muhammed Nur Nahya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taklidini yaptığı videolar, sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Ses benzerliği ile şaşırtan Nahya’nın videoları, milyonlarca kez izlendi.

Urfalı üniversite öğrencisi Muhammed Nur Nahya'nın inanılmaz Erdoğan taklidi
13 Eylül 2021 - 11:22
TikTok’da videoları yayınlanan Eczacılık Fakültesi öğrencisi Muhammed Nur Nahya’nın videoları adeta izlenme rekorları kırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini taklit eden Nahya’nın ses benzerliği de görenleri şaşırtıyor. Arkadaşının dedesine telefon şakası yapan ve gazetecilere röportaj verdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidi ile gündeme gelen Nahya, Medyaradar’a yer alan habere göre bir de açıklama yaptı.

‘İNŞALLAH SON CÜMLELERİM OLMAZ...’

Nahya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, telefonda yaptıkları şaka ile ilgili “Özel hayatımla gündeme gelmek istemiyorum moduna girsem mi artık. 2 sene öncenin olayı bu, arkadaşın ricası üzerine dedesine böyle bir şaka yapmıştık. Tabii sonrasında şaka olduğunu söyledik ve dedesi de çok güldü. İnşallah son cümlelerim olmaz bunlar tamamen mizah amaçlıydı” ifadelerini kullandı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum