Yasak aşk ve olaylı gece, Oğulcan Eren Akay'ı işinden etti!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yönetmenlerinden Oğulcan Eren Akay’ın, dizinin eski oyuncularından Şafak Pekdemir ile bir mekanda görüntülenmesi ve ardından muhabirlere saldırması, yönetmeni işinden etti.

Yasak aşk ve olaylı gece, Oğulcan Eren Akay'ı işinden etti!
18 Eylül 2021 - 13:22
Yasak Elma dizisinin yönetmenlerinden Oğulcan Eren Akay, geçtiğimiz günlerde dizinin eski oyuncularından Şafak Pekdemir ile görüntülenmiş ve çiftin samimi halleri de gündeme bomba gibi düşmüştü.
Çift, mekandan çıkarken yönetmen Oğulcan Eren Akay’ın muhabire önce küfür etmesi daha sonra da kafa atması tepkilere neden olmuştu.

Yaşanan bu olayın ardından Akay’ın işine son verildiği öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Medyapım imzalı dizinin ekibine dün akşam 2. yönetmenle yolların ayrıldığı haberi geldi. Yasak Elma şimdilik Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği tek ekiple devam edecek. Bu nedenle daha önceden planlanan ikinci ekiple çekimleri olan oyuncular da sete çıkamadı.

Öte yandan Yasak Elma’nın afiş çekimi yapıldı. Önümüzdeki hafta paylaşılması planlanan afişte Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz var.

Kaynak: birsenaltuntas.com

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum