Yaşı 19 dizisine sürpriz isimler: Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ 25 yıl sonra aynı dizide

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan ve izleyiciler tarafından da merakla beklenen Yaşın 19 dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Merakla beklenen dizide, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır başrolleri paylaşacak. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ, 25 yıl sonra birlikte kameralar karşısına geçmiş olacak. Yaşı 19 dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

Yaşı 19 dizisine sürpriz isimler: Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ 25 yıl sonra aynı dizide
05 Aralık 2020 - 13:07
FOX TV’nin yeni dizisi Yaşı 19 büyük bir merakla beklenirken, dizinin başrolleri konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce başrolünde Deniz Çakır’ın olduğu diziye, iki ünlü isim daha katıldı. Yaşı 19 dizisinin başrollerine, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ da katıldı. Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar, birlikte Bir Kadın Anatomisi adlı filmde kameralar karşısına geçmişti. İkili, 25 yıl sonra aynı projede yer almış olacak.
Yaşı 19 dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve ilk bölüm tarihi de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Konuyu merak edenler internette araştırma yapıyor. Yaşı 19 dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
YAŞI 19 OYUNCULARI
Fox TV ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Yaş 19 hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu netleşti. Dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır, Tolga Güleç, Fikret Kuşkan ve Miray Daner yer alacak.
YAŞI 19 KONUSU
Yaşı 19 dizisinin konusu, dizi tarafından net olarak açıklanmadı. Açıklandığında sayfamızda paylaşılacaktır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum