Yavuz Ağıralioğlu trafik kazası mı geçirdi, kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?

İyi Parti İstanbul Milletvekili ve parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu’nun trafik kazası geçirdiği haberi, partilileri üzdü. Partililer ve Yavuz Ağıralioğlu’nun sağlık durumu hakkında detaylı araştırma yapmaya başladı. Yavuz Ağıralioğlu kaza mı yaptı, trafik kazası mı geçirdi? Yavuz Ağıralioğlu sağlık durumu nasıl?

Yavuz Ağıralioğlu trafik kazası mı geçirdi, kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl?
21 Aralık 2020 - 22:36
İyi Parti’nin önde gelen isimlerinden İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Haber Türk ekranlarında yayınlanan Kübra Par’la Açık ve Net programına canlı yayın konuğu olarak katılacaktı. Ancak, programa gittiği esnada kaza yapan Ağıralioğlu bu nedenle de programa katılamadı. Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından kaza yaptığını duyurdu. Milletvekili Ağıralioğlu’nun kaza haberini alanlar da sağlık durumu hakkında araştırma yapmaya başladı. Yavuz Ağıralioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda peş peşe kaza yaptığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Ağıralioğlu paylaşımında, “Kübra Hanım'ın sunduğu bu akşamki Habertürk yayınına, peş peşe geçirdiğimiz maddi hasarlı trafik kazaları sebebiyle katılamıyoruz. Sağlık durumumuz iyidir, herhangi bir sıhhat problemimiz de yoktur çok şükür. Bu akşam için takipçilerimiz ve izleyicilerimiz bizi mazur görsün.” İfadelerine yer verdi.
YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR?
1 Şubat 1972'de Trabzon Çaykara Eğridere köyünde doğan ve ilk, orta, lise öğrenimini Yozgat Sorgun’da tamamlayan Yavuz Ağıralioğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.
1995 – 1997 yılları arasında, Nizâm-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı yapmıştır. Bu dönemden sonra, aktif olarak siyasî faaliyetlerine devam eden Yavuz Ağıralioğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon’dan milletvekili adayı olmuş ve akabinde, Temmuz 2003’te yapılan kurultayda, Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliğine seçilerek, kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.
Yavuz Ağıralioğlu, babası Mustafa Ağıralioğlu gibi öğretmen olan, Bilge Ağıralioğlu ile evlidir ve Ağahan Giray, Fatma Ahsen, Elif Rüveyda isminde 3 çocuk babasıdır. Hâlen Türkiye İnisiyatif Merkezi’nin başkanlığını yürütmekte olan Yavuz Ağıralioğlu, siyasî faaliyetlerinin yanı sıra, Sorgun’da bulunan kaplıca tesisleri ile ve Ankara merkezli peyzaj, inşaat firmasıyla da ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum