Yoğun kar yağışında yolda kalan Şafak Sezer, yetkililerden yardım istedi

İstanbul'da kar yağışı sonrası yaşanan ulaşım sorunu nedeniyle trafikte yoğunluk yüzde 90'ı buldu. Yolda kalan ünlü oyuncu Şafak Sezer de sosyal medya hesabından trafik yoğunluğunu paylaştı ve yetkililerden yardım istedi.

Yoğun kar yağışında yolda kalan Şafak Sezer, yetkililerden yardım istedi
25 Ocak 2022 - 00:22
İstanbul için nerdeyse 2 haftadır beklenen kar yağışı Pazar günü kentte etkisini hissettirdi. Bugün de yer yer tipiye dönüşen kar nedeniyle ana yollarda ulaşım sorunları yaşandı.

Yüzlerce araç ve binlerce vatandaş ise yollarda mahsur kaldı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer de yolda kalan isimlerden biriydi. Sezer, sosyal medya hesabından durumun vahametini paylaşarak yetkililerden yardım istedi.

Yaklaşık 6 saattir araçlarında beklediklerini vurgulayan Şafak Sezer, “İSTOÇ kavşağındayız, Mahmutbey gişelerine yakın. Yaklaşık 6 saattir arabadayız. Allah rızası için sesimizi duyurun. Çoluk-çocuk, bayanlar var. Bir sürü bekleyen var. 6 saattir hiçbir şey kımıldamıyor. Lütfen devlet yetkililerine sesleniyorum. Gözünüzü seveyim şurayı açtırın, rica ediyorum. Biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz ama burada da hastalar var, rahatsızlar var” dedi.
  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum